Menyang kontèn

Kabiskopan Grand Falls

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Grand Falls

Dioecesis Grandfallensis/Grandicataractensis
Lokasi
Nagara Kanadha
Provinsi grejawiSt. John's
Statistik
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)

37,200 (20.2%)
Paroki30
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké30 Oktober 1964
KatedralKatedral Dikandung Tanpa Noda
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopRobertus Antonius Daniels
Situs web
rcdiocesegrandfalls.ca

Kabiskopan Grand Falls (Latin: Dioecesis Grandfallensis/Grandicataractensis) (didegake ing 29 Februari 1856, minangka Kabiskopan Harbour Grace) yaiku sufragan Latin ing provinsi grejawi Atlantik Kanadha saka Metropolitan Kabiskopan Agung St. John's. Tahta episkopal katedrale menika Katedral Dikandung Tanpa Noda ing Grand Falls-Windsor

Pratelan pustaka[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Grand Falls". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-03-13.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 48°55′46″N 55°39′36″W / 48.9294°N 55.6601°W / 48.9294; -55.6601