Eparki Canton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki St. Gregorius ing Canton

Eparchia Sancti Georgii Martyris Romenorum
Lokasi
NagaraAmerika Sarekat
Provinsi grejawiGumantung marang Tahta Suci
Statistik
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
5,900
Paroki16
Informasi
DenominasiGreja Katulik Rumeni
RitusRitus Bizantium
Didegaké26 Maret 1987 (36 taun kepungkur)
KatedralSt. George Cathedral
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
EparkJohn Michael Botean
Situs web
romaniancatholic.org

Eparki St Gregorius ing Canton yaiku eparki Katulik Grikenlan Rumeni sing berbasis ing Canton, Ohio, Amerika Sarekat. Epark saikine menika John Michael Botean. Greja katedral saka eparki kasebut menika St. George Cathedral, Canton, Ohio. Wilayah palayanan saka eparki kasebut nheliputi Amerika Sarekat lan Kanadha.[1]

Lokasi paroki[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Salinan arsip". Diarsip saka sing asli ing 2011-03-11. Dibukak ing 2018-12-11.

Pranala jaba[besut | besut sumber]