Menyang kontèn

Kabiskopan Las Vegas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Las Vegas

Dioecesis Campenis
Lokasi
Nagara Amerika Sarekat
Provinsi grejawiSan Francisco
Statistik
Amba39.688 sq mi (102.79 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
1,984,000
732,000 [1] (36.9%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké21 Maret 1995[1]
KatedralGuardian Angel Cathedral
Santo/santa pelindungSanto Petrus Rasul
Santo Paulus Rasul
Kapemimpinan saiki
PausPaus Fransiskus
BiskopGeorge Leo Thomas
Peta
Situs web
lasvegas-diocese.org

Kabiskopan Las Vegas (Latin: Dioecesis Campenis) yaiku wilayah grejawi utawa kabiskopan Greja Katulik Roma ing kidul wilayah Nevada, Amerika Sarekat. Kabiskopan kasebut ngeliputi Clark, Esmeralda, Lincoln, Nye, White Pine lan diurus saka Kutha Las Vegas.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Catholic-Hierarchy.org". Dibukak ing 2009-12-31.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 36°10′30″N 115°08′11″W / 36.17500°N 115.13639°W / 36.17500; -115.13639