Menyang kontèn

Kabiskopan Rockville Centre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Rockville Centre

Dioecesis Petropolitana in Insula Longa
Lokasi
NagaraAmerika Sarekat
TeritorialLong Island, New York
Provinsi grejawiNew York
Statistik
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
2,851,977
1,531,445[1] (53.7%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké6 April 1957
KatedralKatedral Santa Agnes
Santo/santa pelindungSanta Agnes
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJohn Barres
Biskop Agung MetropolitanTimothy Cardinal Dolan
Biskop AuksilierAndrzej Jerzy Zglejszewski
Robert Joseph Coyle
Richard Garth Henning
Luis Miguel Romero Fernández, M. Id.
Biskop emeritusWilliam Murphy
Peta
Situs web
drvc.org

Kabiskopan Rockville Centre (Latin: Dioecesis Petropolitana in Insula Longa) ngeliputi wilayah Nassau lan Suffolk (asline diarani minangka Long Island) ing praja New York, Amerika Sarekat; sanadyan Pulo Fishers menika beagean saka Suffolk County, wilayah kasebut lumebu Kabiskopan Norwich, Connecticut. Didegake ing 1957, kabiskopan kasebut didegake saka wilayah sing sempet lumebu Kabiskopan Brooklyn.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Who We Are. Diocese of Rockville Centre. Retrieved September 24, 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 40°39′48″N 73°38′13″W / 40.66333°N 73.63694°W / 40.66333; -73.63694