Menyang kontèn

Kabiskopan Helena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Helena

Dioecesis Helenensis
Lokasi
NagaraAmerika Sarekat
Provinsi grejawiPortland
Statistik
Amba51.922 sq mi (134.48 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
565,000
55,800[1] (9.9%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké7 Maret 1884
KatedralKatedral Santa Helena
Santo/santa pelindungSt. Helena
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAustin Anthony Vetter
Peta
Situs web
diocesehelena.org

Kabiskopan Helena (Latin: Dioecesis Helenensis) yaiku kabiskopan Greja Katulik Roma ing kulon Montana karo katedrale ana ing Helena, ibu kutha praja kasebut. Kabiskopan kasebut didegake saka Vikariat Montana ing 7 Maret 1884.

Cathetan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 46°35′45″N 112°01′37.3″W / 46.59583°N 112.027028°W / 46.59583; -112.027028