Menyang kontèn

Kabiskopan Grand Rapids

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Grand Rapids

Dioecesis Grandcataractensis
Lambang Kabiskopan Grand Rapids
Lokasi
Nagara Amerika Sarekat
Provinsi grejawiDetroit
Statistik
Amba6.795 sq mi (17.60 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
1,308,000
166,000 [1] (12.7%)
Paroki82
Schools29
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké19 Mei 1882 (142 taun kepungkur)
KatedralCathedral of Saint Andrew
Santo/santa pelindungSt. Andreas
Imam sekuler110
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDavid J. Walkowiak
Biskop Agung MetropolitanAllen Henry Vigneron
Vikar JenderalWilliam H. Duncan
Peta
Situs web
www.dioceseofgrandrapids.org

Kabiskopan Grand Rapids (Latin: Dioecesis Grandcataractensis) yaiku kabiskopan Greja Katulik Roma ing kulon Michigan, Amerika Sarekat. Kabiskopan kasebut kalebu 102 greja ing Michigan Kulon. Kabiskopan kasebut menika tahta sufragan saka Kabiskopan Agung Detroit.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng hierarchy

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 42°57′28.8″N 85°40′02″W / 42.958000°N 85.66722°W / 42.958000; -85.66722