Kabiskopan Youngstown

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Youngstown

Dioecesis Youngstonensis
Lokasi
NagaraAmerika Sarekat
Provinsi grejawiCincinnati
Statistik
Amba3.404 sq mi (8.82 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,276,096
198,332 (15.5%)
Paroki94
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké15 Mei 1943 (81 taun kepungkur)
KatedralKatedral St. Columba
Santo/santa pelindungSt. Columba
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskopsede vacante
Peta
Situs web
www.doy.org

Kabiskopan Youngstown (Latin: Dioecesis Youngstonensis) yaiku greja partikuler utawa kabiskopan Greja Katulik Roma, sing kalebu enem county ing wetan lor Ohio: Mahoning, Trumbull, Columbiana, Stark, Portage, lan Ashtabula. Kabiskopan kasebut nduweni populasi Katulik 198,332 ing wilayah sing nduweni amba 3,404 mil pesagis (8,820 km2).

Biskop[besut | besut sumber]

Biskop Youngston[besut | besut sumber]

Biskop Auksilier[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 41°5′47″N 80°38′57″W / 41.09639°N 80.64917°W / 41.09639; -80.64917