Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Cincinnati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Cincinnati

Archidioecesis Cincinnatensis
Lambang
Gendera
Lokasi
Nagara Amerika Sarekat
Provinsi grejawiCincinnati
Statistik
Amba8.543 sq mi (22.13 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
3,074,000
471,457 (15.3%)
Paroki214[1]
Schools115[2]
Informasi
DenominasiKatulik
RitusRitus Roma
Didegaké19 Juni 1821 (203 taun kepungkur)
KatedralSaint Peter in Chains Cathedral
Santo/santa pelindungSanto Fransiskus de Sales
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanDennis Marion Schnurr
Biskop AuksilierJoseph R. Binzer
Biskop emeritusDaniel Edward Pilarczyk
Peta
Situs web
www.catholiccincinnati.org

Kabiskopan Agung Cincinnati (Latin: Archidioecesis Cincinnatensis) ngeliputi wilayah kulon kidul praja Ohio, Amerika Sarekat, sing ngeliputi Cincinnati raya lan kawasan-kawasan metropolitan Dayton. Biskop Agung Cincinnati menika Dennis Marion Schnurr.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Enquirer Amos assessment
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Number of schools

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 39°06′18″N 84°30′44″W / 39.10500°N 84.51222°W / 39.10500; -84.51222