Menyang kontèn

Kabiskopan Laredo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Laredo

Dioecesis Laredanus

Diócesis de Laredo
Lokasi
Nagara Amerika Sarekat
Provinsi grejawiSan Antonio
MetropolitanGustavo Garcia-Siller
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)

222,250 (74.5%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké3 Juli 2000
KatedralKatedral San Agustin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJames Anthony Tamayo
Peta
Situs web
dioceseoflaredo.org
Katedral San Agustin

Kabiskopan Laredo (Latin: Dioecesis Laredanus, Spanyol: Diócesis de Laredo) yaiku kabiskopan Katulik Roma sing ana ing Laredo, Texas. Kabiskopan kasebut didegake ing 3 Juli 2000.

Referensi[besut | besut sumber]


Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 27°31′28″N 99°29′26″W / 27.52444°N 99.49056°W / 27.52444; -99.49056