Menyang kontèn

Kabiskopan Fort Worth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Fort Worth

Dioecesis Arcis-Vorthensis
Lambang Kabiskopan Fort Worth
Lokasi
Nagara Amerika Sarekat
Provinsi grejawiSan Antonio
Statistik
Amba23,950 sq mi (62,000 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)

3,260,246
1,101,236 (21.8%)
Paroki90
Schools17
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
Didegaké9 Agustus 1969
KatedralKatedral St. Patrick
Santo/santa pelindungSt. Patrick
Imam sekuler155
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMikael F. Olson
Peta
Situs web
http://www.fwdioc.org

Kabiskopan Fort Worth ing Amerika Sarekat didegake ing 9 Agustus 1969, sawise dadi bagean saka Kabiskopan Dallas ing 79 taun. Saiki, kabiskopan kasebut nduweni luwih saka 1 uuta umat Katulik ing 90 paroki lan misi, dilayani dening 123 imam, 110 deakon, 24 suster lan 5 frater.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Roman Catholic Diocese of Fort Worth - Statistics". Diarsip saka sing asli ing April 4, 2011. Dibukak ing March 30, 2011.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 32°45′26.5″N 97°19′59.5″W / 32.757361°N 97.333194°W / 32.757361; -97.333194