Eparki Newark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Katulik Siria Maria Bunda Pambebasan

Eparchia Dominae Nostrae Liberationis Novarcensis Syrorum
Katedral Santo Yosef
Lokasi
TeritorialAmerika Sarekat
Provinsi grejawiGumantung marang Tahta Suci
Statistik
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)

16,000
Paroki11
Informasi
DenominasiGreja Katulik Siria
RitusRitus Siria Kulon
Didegaké6 November 1995 (28 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Yosef
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopYousif Benham Habash
Situs web
http://WWW.SyriacCatholic.US

Eparki Maria Bunda Pambebasan yaiku eparki Greja Katulik Siria, greja Katulik Wetan ing persekutuan penuh karo Greja Katulik. Wilayah eparki kasebut ngeliputi kabeh Amerika Sarekat.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]