Menyang kontèn

Kabiskopan Toledo ing Amérika Sarékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Toledo

Dioecesis Toletana in America
Lokasi
NagaraAmerika Sarekat
Provinsi grejawiCincinnati
MetropolitanDennis Marion Schnurr
Statistik
Amba8.222 sq mi (21.29 km2)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,461,436
321,516 (22%)
Paroki123
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
Didegaké15 April 1910 (114 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Ratu Rosario Paling Kudus
Santo/santa pelindungRatu Rosario Paling Kudus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDaniel Edward Thomas
Vikar JenderalWilliam Kubacki
Peta
Situs web
www.toledodiocese.org

Kabiskopan Toledo (Latin: Dioecesis Toletana in America) yaiku kabiskopan Katulik Roma ing kulon lor Ohio. Kabiskopan kasebut menika tahta sufragan saka Kabiskopan Agung Cincinnati.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 41°39′55″N 83°34′30″W / 41.66528°N 83.57500°W / 41.66528; -83.57500