Cincinnati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
"Cincinnati" kaalihaké mréné. Kanggo kagunan liya, pirsani Cincinnati (disambiguation).
Cicinnati

Cincinnati ya iku jeneng kota ing Amerika Serikat. Panggone ing bagian tengah. Ing nagara bagian Ohio, Amerika Serikat. Ing taun 2005, kota iki nduwèni jumlah penduduk akehe 308.728 jiwa. Ing laladan metropolitan nduwèni jumlah 2.113.011 jiwa.

Pranala luar[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cincinnati&oldid=1017218"