Cincinnati

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
"Cincinnati" kaalihaké mréné. Kanggo kagunan liya, pirsani Cincinnati (disambiguation).
Cicinnati

Cincinnati ya iku jeneng kota ing Amerika Serikat. Panggone ing bagian tengah. Ing nagara bagian Ohio, Amerika Serikat. Ing taun 2005, kota iki nduwèni jumlah penduduk akehe 308.728 jiwa. Ing laladan metropolitan nduwèni jumlah 2.113.011 jiwa.

Pranala luar[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Cincinnati ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cincinnati&oldid=1017218"