Cincinnati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cicinnati

Cincinnati ya iku jeneng kutha ing Amérikah Sarékat. Panggone ing pérangan tengah. Ing praja Ohio, Amérikah Sarékat. Ing taun 2005, kutha iki duwé jumlah penduduk akèhé 308.728 jiwa. Ing laladan metropolitan duwé jumlah 2.113.011 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]