Ordinariat Militèr Bolivia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Militer Bolivia

Ordinariatus Militaris Boliviensis

Obispado Castrense de Bolivia
Lokasi
NagaraBolivia
MetropolitanGumantung marang Tahta Suci
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké19 Maret 1961 (61 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Luján ing Irpavi, La Paz
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFernando Bascopé Müller

Kabiskopan Militer Bolivia (Latin: Ordinariatus Militaris Boliviensis, Spanyol: Obispado Castrense de Bolivia) yaiku ordinariat militer Greja Katulik Roma. Gumantung marang Tahta Suci, kabiskopan kasebut ngawenehi pelayanan pastoral marang umat Katulik Roma sing nyambut gawe ing Angkatan Bersenjata Bolivia lan kaluwargane.

Pranala jaba[besut | besut sumber]