Menyang kontèn

Kabiskopan Angkatan Bersenjata Prancis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Angkatan Bersenjata Prancis

Diocèse aux Armées Françaises
Lokasi
Nagara Prancis
Kadekanan
  • Kulon
  • Kulon Kidul
  • Pulo Perancis
  • Kidul: Marseille, Istres, lan Salon de Provence
  • Wetan Kidul
  • Wetan
  • Lor[1]
Statistik
Amba543,940.9 km2 (210,016.8 sq mi)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Latin
Didegaké26 Juli 1952 (71 taun kepungkur)
KatedralKatedral St Louis des Invalides
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMgr Antoine de Romanet[2]
Vikar JenderalMgr Pierre Fresson[2]

Kabiskopan Angkatan Bersenjata Prancis (Prancis: Diocèse aux Armées Françaises) yaiku ordinariat militer Greja Katulik Roma. Gumantung marang Tahta Suci, kabiskopan kasebut ngawenehi layanan pastoral marang umat Katulik Roma sing nyambut gawe ing Angkatan Bersenjata Prancis lan kaluwarga mereka.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Messes" . 2020. Dibukak ing 2 September 2021.
  2. a b c "Conseil de l'évêque" . Keuskupan Angkatan Bersenjata Perancis. 1 Januari 2020. Dibukak ing 2 September 2021.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Koordhinat: 48°51′21″N 2°18′45″E / 48.8559°N 2.3126°E / 48.8559; 2.3126