Menyang kontèn

Kabiskopan Moulins

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Moulins

Dioecesis Molinensis

Diocèse de Moulins
Lokasi
Nagara Prancis
Provinsi grejawiClermont
MetropolitanKabiskopan Agung Clermont
Statistik
Amba7.381 km2 (2.850 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
351,700 ?
349,800 ? (99.5 ?%)
Paroki126
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Roma
Didegaké27 Juli 1817
KatedralBasilika Katedral Notre Dame ing Moulins, Allier
Santo/santa pelindungNotre Dame
Imam sekuler73 (diosesan)
11 (Ordo Relijius)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLaurent Percerou
Biskop Agung MetropolitanFrançois Kalist
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Moulins (Latin: Dioecesis Molinensis; Prancis: Diocèse de Moulins) yaiku kabiskopan Ritus Latin Greja Katulik Roma ing Prancis. Tahta episkopale ana ing kutha Moulins. Kabiskopan kasebut ngeliputi kabeh departemen Allier ing wilayah Auvergne.

Buku[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 46°34′N 3°20′E / 46.57°N 3.33°E / 46.57; 3.33