Ordinariat Militèr Afrika Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ordinariat Militer Afrika Kidul

Ordinariatus Militaris Africa Australis
Lokasi
NagaraAfrika Kidul
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Latin
Didegaké17 Mei 1951 (71 taun kepungkur)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungDabula Anthony Mpako, Pr.
Biskop emeritus

Ordinariat Militer Pasukan Pertahanan (Nasional) Afrika Kidul yaiku ordinariat militer Greja Katulik Roma kanggo ngawenehi pelayanan pastoral marang umat Katulik Roma sing nyambut gawe ing Pasukan Pertahanan Nasional Afrika Kidul lan kaluwargane. Ordinariat militer kasebut gumantung marang Tahta Suci, lan dudu bagean saka provinsi grejawi.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]