Menyang kontèn

Ordinariat Militèr Walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ordinariat Militer Walanda

Militair ordinariaat van Nederland
Lambang Ordinariat Militer Walanda
Lokasi
Nagara Walanda
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Latin
Didegaké16 April 1957 (67 taun kepungkur)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskopsede vacante
Administrator ApostolikJos Punt

Ordinariat Militer Walanda yaiku ordinariat militer Greja Katulik Roma. Gumantung marang Tahta Suci, ordinariat militer kasebut ngawenehi layanan pastoral marang umat Katulik Roma sing nyambut gawe ing Angkatan Bersenjata Walanda lan kaluwargane.

Referensi[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabiskopan-stub