Ordinariat Militèr Ékuador

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabiskopan Militer Ekuador

Obispado Castrense del Ecuador
Lokasi
NagaraEkuador
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké30 Maret 1983 (39 taun kepungkur)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskoplowong

Kabiskopan Militer Ekuador (Spanyol: Obispado Castrense del Ecuador) yaiku kabiskopan militer modern karo status kabiskopan semu kanonikal ordinariat militer Greja Katulik. Ordinariat kasebut bermarkas gedhe ing Apartado 17-03-758, Av. América 1830 y Mercadillo, Quito, ibu kutha nasional Ekuador.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]