Menyang kontèn

Ordinariat Militèr Niu Sélan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ordinariat Militer Niu Selan

Ordinariatus Militaris Nova Zelandia
Lokasi
NagaraNiu Selan
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké28 Oktober 1976 (47 taun kepungkur)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJohn Atcherley Dew
Situs web
www.catholicmil.org.nzCithakan:Deadlink

Ordinariat Militer Niu Selan yaiku ordinariat militèr Greja Katulik Roma sing ana ing Wellington.[1] Tunduk langsung marang Tahta Suci, ordinariat militer kasebut nyediake pelayanan pastoral marang umat Katulik Roma sing bertugas ing Pasukan Pertahanan Niu Selan lan kaluwarga mereka.[2][3][4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. http://www.catholic-hierarchy.org/diocese/dmlnz.html
  2. Military Ordinariate of New Zealand Archived 24 May 2010 at the Wayback Machine.. Official website. Retrieved 4 May 2010.
  3. Military Ordinariate of New Zealand. Catholic-Hierarchy website. Retrieved 4 May 2010.
  4. Military Ordinariate of New Zealand. GCatholic.org website. Retrieved 4 May 2010.