Menyang kontèn

Kabiskopan Umzimkulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Umzimkulu

Dioecesis Umzimkulensis
Lokasi
NagaraAfrika Kidul
MetropolitanDurban
Statistik
Amba15.275 km2 (5.898 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,894,680
141,363 (7.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopStanisław Jan Dziuba [pl]

Kabiskopan Umzimkulu (Latin: Umzimkulen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Harding, provinsi grejawi Durban, Afrika Kidul. Kabiskopan Umzimkulu kalebu 15 paroki sing nduweni 5 nganti 14 kapel sing dilayani dening misionaris.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. M, Administrator. "Catholic Diocese of Umzimkulu". umzimkulu.org. Diarsip saka sing asli ing 2018-09-26. Dibukak ing 2018-09-25.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 30°35′S 29°53′E / 30.583°S 29.883°E / -30.583; 29.883