Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Ostenrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Ostenrik yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Ostenrik.

Para biskop ing wilayah Ostenrik gabung ing Konferensi Waligreja Ostenrik.

Saiki ana 12 yurisdiksi, sing endi 2 menika kabiskopan agung, 7 menika kabiskopan sufragan, 1 menika keabasan teritorial, 1 menika ordinariat, lan 1 menika ordinariat militer.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Salzburg[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Wina[besut | besut sumber]

Yurisdiksi Tahta Suci[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]