Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratelan kabiskopan ing Walanda yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Walanda.

Konferensi para biskop Walanda gabung ing Konferensi Waligereja Walanda.

Saiki ana 9 kabiskopan, sing endi 1 menika kabiskopan agung, 7 menika kabiskopan sufragan, lan 1 menika ordinariat militer.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Utrecht[besut | besut sumber]

Ordinariat Militer[besut | besut sumber]

Greja Katulik Ukraina[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]