Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Switserlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Switserlan yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Switserlan.

Para biskop ing wilayah Switserlan bergabung ing Konferensi Waligreja Switserlan.

Saiki ana 10 yurisdiksi, sing endi 8 menika kabiskopan sufragan lan 2 menika keabasan teritorial.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Yurisdiksi Tahta Suci[besut | besut sumber]

Keabasan Teritorial

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]