Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Kazakhstan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Kazakhstan yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Kazakhstan. Konferensi para biskop Kazakhstan gabung ing Konferensi Waligreja Kazakhstan. Saiki ana 4 kabiskopan, sing endi 1 menika kabiskopan agung metropolit, 2 menika kabiskopan sufragan, lan 1 menika administrasi apostolik.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Pambagian wilayah kabiskopan ing Kazakhstan.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]