Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Laos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Laos yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Laos.

Konferensi para biskop ing Laos bebarengan karo para biskop ing Kamboja gabung ing Konferensi Waligreja Laos lan Kamboja (bahasa Prancis: Conférence Episcopale du Laos et du Cambodge, CELAC).

Saiki, ana papat vikariat apostolik.

Pratelan vikariat[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]