Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Timor Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratelan Kabiskopan ing Timor Wetan yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Timor Wetan.

Konferensi para biskop Timor Wetan gabung ing Konferensi Waligreja Timor Wetan (Conferência Episcopal Timorense, CPLP).[1][2]

Saiki ana telu kabiskopan sing ana ing naungan siji provinsi grejawi. Sadurunge, katelu kabiskopan kasebut tunduk langsung karo Tahta Suci.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki menika telu kabiskopan sing ana ing Timor Wetan.

Provinsi Grejawi Dili[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]