Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Kamboja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratelan kabiskopan ing Kamboja yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Kamboja.

Konferensi para biskop ing Kamboja bebarengan karo para biskop ing Laos gabung ing Konferensi Waligreja Laos lan Kamboja (basa Prancis: Conférence Episcopale du Laos et du Cambodge, CELAC).

Saiki ana siji vikariat apostolik lan loro prefektur apostolik.

Pratelan vikariat lan prefektur[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kamboja-stub