Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Lètlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Lètlan yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Lètlan.

Konferensi biskop ing wilayah Latvia gabung ing Konferensi Waligreja Lètlan.

Saiki ana 4 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan agung lan 3 menika kabiskopan sufragan.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Riga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]