Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Wales yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Wales.

Konferensi para biskop Wales gabung bebarengan para biskop ing Inggris ing Konferensi Waligreja Inggris lan Wales.

Saiki ana 7 kabiskopan, ning endi 1 menika kabiskopan agung, 4 menika kabiskopan sufragan, 1 menika ordinariat personal, lan 1 menika ordinariat militer.

Pratelan kabiskopan[besut | besut sumber]

Provinsi Grejawi Cardiff[besut | besut sumber]

Yurisdiksi Tahta Suci[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]