Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Nurwègen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Nurwègen yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Nurwègen .

Para biskop ing wilayah Nurwègen gabung bebarengan para biskop ing wilayah Skandinavia ing Konferensi Waligreja Skandinavia.[1]

Saiki ana 4 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan sufragan, 2 menika prelatur teritorial, lan 1 menika eksarkat apostolik.

Pratélan kabiskopan

[besut | besut sumber]

Ritus Latin

[besut | besut sumber]

Greja Katulik Ukraina

[besut | besut sumber]

Referensi

[besut | besut sumber]

Deleng uga

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]