Menyang kontèn

Pratélan kabiskopan ing Luksemburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pratélan kabiskopan ing Luksemburg yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Luksemburg.

Para biskop ing wilayah Luksemburg ora gabung ing konferensi regional ngendi wae[1] kajaba tingkat Eropa.

Saiki ana 2 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan sufragan lan 1 menika eksarkat apostolik.

Pratélan kabiskopan[besut | besut sumber]

Ritus Latin[besut | besut sumber]

Greja Katulik Ukraina[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]