Parembugan Panganggo:JV049Alwi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV049Alwi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:04, 22 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV049Alwi,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 04:22, 1 April 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu, JV049Alwi. Menika patrolinipun.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Pandhan wangi 0 sampun sampun sampun sampun dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara dipun pungkasi kanthi réferènsi. Hurup wiwitan, dipun serat kanthi kapital.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea baytea 03:55, 3 April 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu, JV049Alwi. Menika patrolinipun.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Pandhan wangi 0 sampun sampun sampun sampun dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara dipun pungkasi kanthi réferènsi. Hurup wiwitan, dipun serat kanthi kapital.
Suran tanjung 0 dereng dereng sampun dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Ruji 0 dereng dereng dereng dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Sadhel 0 dereng dereng dereng dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Kresek 0 dereng dereng sampun dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Gendeng 0 dereng dereng dereng dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Trontong 0 dereng dereng dereng dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Plorotan 0 dereng dereng dereng dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Solo grand mall 1 dereng sampun dereng dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Undur-undur 1 sampun sampun sampun sampun sampun kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 09:57, 7 April 2011 (UTC)

Ruji[besut sumber]

Mangga mirsani pamrayogi ing kaca Dhiskusi:Ruji. Matur nuwun. Pras rembugan 00:35, 15 April 2011 (UTC)

Subyek artikel[besut sumber]

Nuwun sèwu mas Alwi, sakbeneré subyèk artikel Wikipedia iku bisa apa waé, nanging kudu bisa ditulis utawa dikembangaké dadi artikel sing dawa. Conto artikel panjenengan kaya Remuk, Blegedhes iku sejatiné luwih trep ditulis ing Wiktionary amarga mung perlu panjelasan sak larik rong larik. Matur nuwun. Pras rembugan 08:13, 15 April 2011 (UTC)

Semangat Makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 09:08, 19 April 2011 (UTC)

Westlife[besut sumber]

Kula maos artikel panjenengan perkawis Westlife radi bingung. Artikel punika taksih ajeng dipun rampungi mboten? Menawi mboten mangké kula beneraken. Suwun. Salam. Meursault2004ngobrol 21:29, 26 April 2011 (UTC)

Matur nuwun wangsulanipun. Meursault2004ngobrol 08:04, 4 Mei 2011 (UTC)

Adzan[besut sumber]

Nuwun sewu JV049,

Dalem sampun urun nyunting sekedik ting artikel Adzan, mawi njenengan ajeng ngertos ingkang pundi kang diowahi sumangga persani ting mriki

Wilujeng Nyunting.

Maturnuwun.Puryono rembugan

Undur-undur[besut sumber]

Nuwun Sewu JV049 Alwi.

Artikel Undur-undur sampun dalem tambahi sekedik, sumangga dipunkembangake supados jangkep dados artikel ingkang sampurna, lan owah-owahané saget dipunpersani ting mriki

Wilujeng nyunting lan semangat Wiki-Wiki

Matur nuwun

Salam Taklim.PL09Puryono rembugan

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

saran Solo Square[besut sumber]

Alwi, artikel Solo Square wis tak rapeke sithik, deleng bedane ing kene. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 09:23, 4 Mei 2011 (UTC)

Pengumpulan Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun Sewu Mas Alwi

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Tasih wonten wedal kangge nyempurnake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011

Matur Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 06:31, 8 Mei 2011 (UTC)

Arikel Lion Air[besut sumber]

Nuwun sewu. Menawi nyerat artikel wonten ngriki, basanipun kedah netral. Ampun ngginaaken basa-basa ingkang ngasoraken utawi nginggilaken, tuladhanipun tembung 'murah wonten artikel Lion Air. nuwun Nurulbaitirohmah rembuganNurulbaitirohmah 08:33, 9 Mei 2011 (UTC)

Undur-undur[besut sumber]

Nuwun sewu JV049Alwi,

Ampun kesupen Artikel Undur-undur diakritik nipun dereng woten, amarga kangge artikel pilihan Sumangga dipun jangkepi, kirang langkung wonten 20 dinten malih lan kedah wonten 10 artikel sampurna kagem persyaratan ing putaran kapisan.Kasuwun. Puryono rembugan

Rujukan blog (tidak boleh)[besut sumber]

Halo Alwi,


Saya lihat di artiikel Kalsium kamu menyertakan salah satu jenis blog yaitu multiply sebagai sumber rujukan kamu. Sekedar mengingatkan bahwa mengambil rujukan dari blog seperti Blogger, Wordpress, Multiply, dan situs-situs blog lainnya itu tidak diperbolehkan dalam kompetisi Papat Limpad maupun Wikipedia basa Jawa karena isinya yang tidak kredibel. Untuk itu saya menyarankan untuk menggantinya dengan rujukan lainnya.

Tetap semangat nyuntingnya. Smiley.png


 Hendra Coat of Indonesia.pngngobrol 04:27, 18 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:52, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:56, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 04:17, 7 Juni 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II (rintisan)[besut sumber]

Nuwun Mas ALWI

Ampun kesupen menawi nyunting artikel rintisan dipun paringgi inuseuntil kanthi ngetikaké {{inuseuntil|30 Oktober 2011}} ing bagéan wiwitan artikel.

Tuladha ketikaken: {{inuseuntil|31 Juli 2011}}

asilipun ing bagéan nginggil artikel badhé katingal tag: {{inuseuntil|30 Oktober 2011}}

lan dipunparingi cithakan: {{Stub}} asilipun:

Semangat Nyunting.Matur nuwun22:29, 9 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Alwi,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk Putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta GUGUR jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan.

Putaran 2 akan berlangsung hingga tanggal 31 Juli 2011. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:35, 3 Juli 2011 (UTC)

Putaran II[besut sumber]

Halo Mas ALWI

Ayo semangat nyunting

Putara II pungkasan tanggal 31 Juli 2011, lan kedah ngempalake 200 artikel rintisan.berarti kantun 15 dinten malih lho...Semangat...Semangat.Salam WIKI.PL09Puryono rembugan 12:58, 13 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:11, 21 Juli 2011 (UTC)

Calon Artikel Rintisan[besut sumber]

halo JV049Alwi, Artikel ingkang wonten ing ngriki kirang cathetan suku. Sumangga dipunjangkepi supados kalebet artikel rintisan. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 13:38, 22 Juli 2011 (UTC)

Saran Juri pada Putaran 1[besut sumber]

Halo JV049 Alwi, Berikut saran dari juri pada artikel pilihan anda pada putaran I, Frank Lampard.

Juri 1

  • Segi positif: Isi singkat tetapi padat
  • Segi negatif: Penggunaan bahasa Jawa meski lancar merupakan ragam bahasa lisan yang seharusnya dihindari. Contoh: penggunaan preposisi nang dan imbuhan akhir –ke. Seharusnya yang dipakai adalah ing dan aké. Penggunaan tanda diakritis juga kurang baik. Lalu tempat dan tanggal lahir seharusnya ditaruh di awal artikel.

Juri 2

  • Rada pepak (710 tembung)
  • Basa Jawa isih kurang apik
  • Campur basa Indonesia: pertamane, lsp
  • Campur ngoko/krama/dhialek:wedok, dikei, ping lsp
  • Tandha diakritik ora ana
  • Wis lumayan apik, matur nuwun, ayo nyunting luwih sregeb

Juri 3

  • Struktur kalimat belum mengacu struktur bahasa jawa

Juri 4

  • Ejaan. Mis: maen ---> main, deweke ---> dheweke, piliyan ---> pilihan, dll.

Diksi. Mis: isoh ---> bisa, pertama ---> wiwitan, kawitan, debut ---> kiprah, dilatih karo ---> dilatih dening, selisih ---> kacek, dll. Kalimat. Frank Lampard yaiku ---> Frank Lampard kuwi/iku, nggeret saka West Ham nganggo ---> nggeret saka West Ham kanthi,

Juri 5

  • Kesalahan ejaan, terutama penulisan lambang bunyi, cukup dominan.
  • Kurang variatif dalam menyebut subjek/objek kalimat, juga predikatnya.
  • Aspek yang dikemukaknam kurang beragam.

Semoga menjadi masukan untuk artikel pilihan pada putaran II dan III. Nuwun Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 01:04, 28 Juli 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 3 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  3. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  4. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  5. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (30%), jumlah artikel rintisan (40%), maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 09:29, 1 Agustus 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Mas Alwi, panjenengan samenika sampun mlebet putaran final. Ing putaran final menika patiya radi teliti anggenipun patroli. Artikel-artikel rintisan ingkang sampun jenengan serat ing putaran III (Mercedes-Benz ‎ , BlackBerry ‎ , lan Peugeot RCZ ) menika mangga dipun teliti malih, kersane dados artikel ingkang sae. Menawi ing putaran III jenengan sampun nyerat 30 artikel rintisan lan tesih wonten kesalahan ingkang sepele (teknis, pembahasan artikel melebar) jenengan boten pareng nglajengaken nambah artikel malih saderenge artikel wau dados sae.

Tuladha kesalahan ing artikel Lamborghini Gallardo:

  1. wikifikasi kurang
  2. miwiti artikel ing wikipedia, pirsani bentenipun ing ngriki

Onigiri cheerleader.gif Nuwun.  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:35, 3 Agustus 2011 (UTC)

Porsche 997[besut sumber]

Mas Alwi,

Panjenengan sampun mlebet putaran final. Panjenengan ampun ndamel artikel enggal saderengipun artikel Porsche 997 dados artikel rintisan. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 05:43, 4 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran II[besut sumber]

Halo Alwi,

Nilai kompetisi Papat Limpad putaran II sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 02:53, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran Artikel Rintisan Putaran III[besut sumber]

Mas Alwi, panjenengan sampun nyerat artikel rintisan radi katahah, mangga artikel panjenengan dipun priksani riyen, menawi wonten ingkang dereng pas basa lan isinipun. Menika artikel ingkang sampun jenengan serat:

  1. Mercedes-Benz
  2. BlackBerry
  3. Peugeot RCZ
  4. Toyota
  5. Toyota Yaris
  6. Lamborghini Gallardo
  7. Honda CR-Z
  8. Lexus RX
  9. Ferrari F430
  10. Ferrari 458 Italia
  11. McLaren MP4-12C
  12. Porsche 911 GT2 (997)
  13. Mercedes-Benz SLS AMG
  14. Porsche 997
  15. Nuri Şahin
  16. Bugatti Veyron
  17. Lamborghini Reventón
  18. McLaren F1
  19. Ferrari Enzo
  20. Pagani Zonda C12
  21. SSC Ultimate Aero
  22. Saleen S7 Twin Turbo
  23. Koenigsegg CCX
  24. Mercedes-Benz SLR McLaren
  25. Alster

Mangga dipun priksani riyen. AMPUN NYERAT ARTIKEL RINTISAN ENGGAL MALIH SADERENGE ARTIKEL INGKANG SAMPUN JENENGAN SERAT JANGKEP LAN SAE, Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 14:37, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran Artikel Rintisan[besut sumber]

Mas Alwi, artikel ing ngandhap menika kirang jangkep rujukanipun. Mangga dipun jangkepi rujukanipun lan basanipun dipun dandosi. Nuwun.

  1. Porsche 911 GT2 (997)
  2. Ferrari F430
  3. Lamborghini Reventón
  4. McLaren F1
  5. Ferrari Enzo
  6. Pagani Zonda C12
  7. SSC Ultimate Aero
  8. Koenigsegg CCX
  9. Mercedes-Benz SLR McLaren
  10. Alster

Mangga dijangkepi lan dipun koreksi basanipun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 06:48, 9 Agustus 2011 (UTC)

Lamborghini Reventón[besut sumber]

Nuwun Mas Alwi


Artikel panjenengan kanthi irah-irah judul Lamborghini Reventón dereng wonten referensipun (Cathetan suku).Sumangga dipun kembangaken lan enggal-enggal dipun tambahi.

Persyaratan Putaran III (Pungkasan)

Putaran III punika nggadahi aturan:Saben paserta kompetisi menawi sampun anggadai cacahé artikel 30 artikel kedah sempurna lan jangkep sakabéhane (persyaratan artikle sempurna;gambar,interwiki,wikifisasi,kategori, cacahe tembung 160)),menawi mboten njangkepi peserta dipunaturi merevisi utawi ndandani malih artikel ingkang smpun dipundamel,banjur nembe ngelajengaken (miwiti) artikel malih.Kasuwun.Semanagt Nyunting Nggih.PL09Puryono rembugan 21:21, 10 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III[besut sumber]

Halo Mas ALWI

  • Argyrosaurus
    • Gambar:Wis ana (infoxox)
    • Interwiki:Wis ana
    • Wikifisasi:Wis ana
    • Kategori:Wis ana
    • Referensi:'Durung ana
    • Cacahé Tembung:158 tembung (syarat artikel sampurna paling sithik 160 tembung)

KEMBANGAKE


  • Akrofiseter
    • Gambar:Wis ana (infoxox)
    • Interwiki:Durung ana
    • Wikifisasi:Wis ana (sithik perlu ditambah malih
    • Kategori:Durung ana
    • Referensi:'Durung ana
    • Cacahé Tembung:45 tembung (syarat artikel sampurna paling sithik 160 tembung)

KEMBANGAKE

Syarat putaran pungkasan (putaran III) kedah ngempalake artikel rintisan 200 artikel (kathi syarat sampurna).Artikel panjenengan dipun etung wiwit tanggal 1 Agustus 2011 cacahé 2 artikel rintisan (sedaya dereng sempurna).Sumangga presensipun dipung tingkatake lan kedah sregep.Sugeng Nyunting, Semangat lan Matur Nuwun.PL09Puryono rembugan 21:51, 10 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mas Alwi,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 9, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Mercedes-Benz v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
BlackBerry v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Peugeot RCZ v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Toyota v dereng wonten v v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Toyota Yaris dereng wonten v v dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Lamborghini Gallardo v v v v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Honda CR-Z v v dereng wonten dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Ferrari F430 v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Lexus RX dereng wonten v dereng wonten dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Ferrari 458 Italia v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
McLaren MP4-12C v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Porsche 911 GT2 (997) dereng wonten v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Mercedes-Benz SLS AMG v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Porsche 997 v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Nuri Şahin v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Bugatti Veyron v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Lamborghini Reventón dereng wonten v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
McLaren F1 1 v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Ferrari Enzo dereng wonten v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pagani Zonda C12 dereng wonten v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
SSC Ultimate Aero dereng wonten v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Saleen S7 Twin Turbo v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Koenigsegg CCX v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Mercedes-Benz SLR McLaren v v dereng wonten v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Alster dereng wonten v dereng wonten v v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli jilid II

MAS ALWI, KAMU TIDAK BOLEH MEMBUAT ARTIKEL BARU SEBELUM KAMU MEMPERBAIKI ARTIKEL-ARTIKELMU. KALAU KAMU MASIH MEMBUAT ARTIKEL BARU DAN TIDAK MEMPERHATIKAN PERINGATAN DARI PANITIA, MAKA KAMU AKAN DIGUGURKAN

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Saran dari Juri hasil putaran II[besut sumber]

Alwi...Berikut saran dari juri hasil penilaian putaran II.

  • Juri 1
  1. Terjemahan, struktur kalimat kacau
  2. Kurang teliti, ejaan banyak yang salah
  • Juri 2
  1. disebat=disebut; marang masyarakat=dening masyarakat; sing entuk jeneng saka wadhah cithakane kang awujud kranjang.; tepung=glepung; nduwni=nduweni; kenyal=kiyal; perayaan=pahargyan; mulaine=wiwitane, digunakke=digunakake dadi sajen nalika upacara…..; puncake; sesaji=sajen; ke-15=ka-15.
  2. Ing sekawit dipercaya manawa panggawene kuwih kranjang iki dikarepake dadi suguhan….supaya lapuran kang nyenengake marang …; bulet=bunder, kaluwarga=kulawarga sing mahargya; kuat=kuwat; ngadepi=ngadhepi
  3. namung=mung; pas=mbeneri, ameh=arep; ngrayakake=mahargya;Ning Jawa Wetan disebut….dicithak neng jero..; Yen neng …..kanggo nuduhake asale kue; neng pirang-pirang enek uwong ngrujuk saka gawenne (TIDAK JELAS MAKSUDNYA). Dialek=dhialek; sing ora angel anggawe dst=sing nggampangake wong-wong mbethek yen rasane legi.
  4. kebiasaan=adat; yen mbeneri; sakdurunge…sakdurunge (TIDAK JELAS)
  5. asring=kerep; Jaman biyen akeh lan dhuwure kue kranjang kuwi mratandhani makmure kulawarga..; Lumrahe……; Iki dadi simbul ….sing saya mundhak lan mekar….
  6. disajikke=diladekake, tuldhane=tuladhane, nagnggo=nganggo, tepung=glepung, endog=endhog, pithik=pitik, lan diladekake nalika isih anget.
  7. tumbuk=dheplok, diayaki, diudhak, dileremake, dicithak, disiyapake, bunder, pisang=gedhang, diuapi=dikukus, sakwise kuwi banjur dibuntel pener dhuwure, ora entuk suwek, kuwat
  • Juri 3
  1. Campuran basa Indonesia, antara liya: keranjang->kranjang, tepung->glepung, mulaine->wiwitané, awal->wiwitan, lll
  2. Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener: tekstur->tèkstur, sakwise->sawisé, sakdurunge->sadurungé, imlek->imlèk, lengket->lèngkèt, digawe->digawé, nduweni->nduwèni, lll
  3. Campuran basa krama: ora tinemu
  4. Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: kue->kuwih, marang->ing, ning=>ing, intok->olèh, wadah->wadhah, ditunjukke->ditujokaké, kuat->kuwat, pengarepan->pangarep-arep, neng->ing, lsp
  • Juri 4
  1. Beberapa kali tidak tepat dalam menggunakan preposisi
  2. Beberapa kalimat yang ditulis tidak efektif ( kalimat tidak lengkap).
  3. Sebaiknya dilengkapi lagi dengan gambar/foto.

Semoga menjadi masukan diputaran III. Ndut  Crane2.png rembugan 18:09, 11 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:32, 18 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Artikel[besut sumber]

Halo Mas Alwi

Artikel lanjutan ing ngandap punika kedah dikembangake lan ampun ndamel artikel rintisan malih saderenge artikel ing ngandap menika dados artikel sampurna:

  1. Gael Kakuta
  2. Henrique Hilario
  3. Paulo Ferreira
  4. Taj Mahal
  5. Carlo Ancelotti
  6. Lamborghini Reventón
  7. McLaren F1
  8. Ferrari Enzo
  9. Koenigsegg CCX
  10. Mercedes-Benz SLR McLaren
  11. Alster
  12. Jennifer Kurniawan

INFO:

200 Artikel rintisan sampurna kedah dipun kempalake pungkasan tanggal 10 Oktober 2011. Berarti tasih wonten 1 wulan/30 dina kangge ngembangake,ngerapekake lan tambah artikel rintisan...Matur nuwun Mas. PL09Puryono| Pirembagan! 18:09, 7 September 2011 (UTC)

Artikel Rintisan[besut sumber]

Matur nuwun Mas Alwi.dipundamel dados artikel rintisan.Pangamputen. PL09Puryono| Pirembagan! 14:38, 8 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL)[besut sumber]

Nuwun Mas ALWI

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:32, 27 September 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran III/Final[besut sumber]

Nuwun Mas Alwi

Panjenengan dereng ngempalake artikel pilihan ing Putaran ka-III/Final Papat Limpad I, sumangga enggal-enggal ngempalake.matur nuwun.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 6 Oktober 2011 23.01 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran III[besut sumber]

Matur nuwun Mas ALWI, sampun ngempalake artikel pilihan ing Putaran III/Pungkasan mugi sukses.Lan ampun kesupen artikel rintisanipun dipun tambah malih.Wilujeng nyunting.Matur nuwun PL09Puryono| Pirembagan! 7 Oktober 2011 16.22 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran[besut sumber]

Nuwun Mas Alwi,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.34 (UTC)

Ulem (Undangan) Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenang[besut sumber]

Ulem

Nuwun Wiyosipun,

Panitia Papat Limpad Semarang,angantu-antu keparingipun rawuh panjenengan wonten ing.Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenenang,mbenjing ing:

Dinten :Kamis Wage

Surya kaping :13 oktober 2011

Wekdal :08.00-rampungan

Papan :ing Panggung Kabukak,Fakultas Bahasa Seni UNNES.

Wasana sanget Panitia Papat Limpad ing pangajeng-ajeng mengah rawuh sedaya paserta Papat Limpad I lan Papat Limpad II.

Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10 Oktober 2011 22.50 (UTC)