Trontong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Trontong kothong

Trontong yaiku kang duwèni teges kalèng. Kalèng digawé saka wesi kang biyasa digunakaké manungsa kanggo wadhah panganan tuladhané susu, roti, lan sak padhané. Panganan kang ana ing kalèng biyasané diwènèhi bahan pangawèt supaya panganan kang ana ing kalèng bisa tahan suwé luwih saka 2 taun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trontong&oldid=837126"