Trontong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trontong kothong

Trontong ya iku kang duwèni teges kalèng. Kalèng digawé saka wesi kang biyasa digunakaké manungsa kanggo wadhah panganan tuladhané susu, roti, lan sak padhané. Panganan kang ana ing kalèng lumrahé diwènèhi bahan pangawèt supaya panganan kang ana ing kalèng bisa tahan suwé punjul 2 taun.