Kanthong kresek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kresek)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kanthong kresek ya iku kanthong sing wujud prodhuk plastik polimèrisasi sintetik utawa semi-sintetik.

Sajarah[besut | besut sumber]

Kanthong utawa tas kresek plastik wiwit dianggo taun 1950-an ing Amérikah Sarékat lan Éropah. Nanging iki isih séjé karo kresek sing dipigunakaké saiki. Tas kresek mutakir iku diripta déning Sten Gustaf Thulin saka Swédia ing taun 1960-an.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]