Kanthong kresek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kanthong kresek ya iku kanthong sing arupa prodhuk plastik polimèrisasi sintetik utawa semi-sintetik.

Sajarah[besut | besut sumber]

Kanthong utawa tas kresek plastik wiwit dianggo taun 1950-an ing Amérika Sarékat lan Éropah. Nanging iki isih séjé karo kresek sing dipigunakaké saiki. Tas kresek mutakir iku diripta déning Sten Gustaf Thulin saka Swédia ing taun 1960-an.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]