Kanthong kresek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kanthong kresek ya iku kanthong sing arupa prodhuk plastik polimèrisasi sintetik utawa semi-sintetik.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Kanthong utawa tas kresek plastik wiwit dianggo taun 1950-an ing Amérika Sarékat lan Éropah. Nanging iki isih séjé karo kresek sing dipigunakaké saiki. Tas kresek mutakir iku diripta déning Sten Gustaf Thulin saka Swédia ing taun 1960-an.[1]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanthong_kresek&oldid=977365"