Westlife

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Westlife
Westlifetour33.jpg
Pratélan latar wuri
SakaDublin dam Sligo, Irlandia
GénrePop
Mangsa akarya1998–sekarang
LabèlSony BMG, RCA, Syco Music, Arista
Sana jaringanwww.westlife.com

Westlife ya iku jeneng band saka Irlandia. Jeneng anggotané Shane Filan, Kian Egan, Nicky Byrne, lan Mark Feehily. Siji anggota metu saka band westlife iki ing tanggal 9 maret 2004.

Graoup Band iki kabukti misuwur ing tlatah Irlandia uga Britania Raya, kanthi asil nyithak 13 single nomer siji antarané taun 1999 lan 2005, kaya ta:

  • "Swear It Again" (1999)
  • "If I Let You Go" (1999)
  • "Flying Without Wings", dengan BoA (dimuat di lagu tema filem Pokémon 2000) (1999)
  • "I Have a Dream"/"Seasons In The Sun" (cover dari ABBA dan Terry Jacks) (1999)
  • "Fool Again" (2000)
  • "Against All Odds (Take A Look At Me Now)" (duet dengan Mariah Carey) (cover dari Phil Collins) (2000)
  • "My Love" (2000)
  • "Uptown Girl" (cover dari Billy Joel) (2001)
  • "Queen Of My Heart" (2001)
  • "World of Our Own" (2002)
  • "Unbreakable" (2002)
  • "Mandy" (cover dari Barry Manilow) (2003)
  • "You Raise Me Up" (2005)

Ora kabèh lagu menang single kang misuwur ing paringkat kapisanan ing tangga lagu Britania Raya:

  • "What Makes a Man" (2000) #2
  • "Bop Bop Baby" (2002) #5
  • "Tonight/Miss You Nights" (2003) #3
  • "Hey Whatever" (2003) #4
  • "Obvious" (2004) #3

Nanging, ing taun 2012 iki bubar amarga Westlife uga sampun boten spésial malih marang panggémare.

Diskografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]