BoA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
BoA
BoA in 2006.jpg
BoA
Pratélan latar wuri
Jeneng lair 권보아 (Kwon, Boa)
Saka Koréa Kidul Guri, Gyeonggi-do, Koréa Kidul
Génre J-pop, K-pop, Pop
Pakaryan Penyanyi
Piranti Vokal, piano
Mangsa akarya 2000 - saiki
Labèl SM Entertainment
Avex Trax
Sana jaringan

Situs resmi BoA (basa Korea)


Situs resmi BoA (basa Jepang)

BoA (권보아 Kwon, Boa, lair ing Gyeonggi, Koréa Kidul, 5 November 1986), iku penyanyi pop Koréa Kidul. Dhèwèké nyanyi ing basa Koréa, basa Jepang, lan basa Inggris. Dhuwure BoA ya iku 162 cm. Wadon kang duwé bintang scorpio iku agamané Katulik. Dhèwèké duwé golongan dharah AB. BoA iku anak ragil, adhi saka Kwon Soon-uk lan Kwon Soon-hwon. BoA wiwit dikenal wong akèh wiwit nggawe album Valenti ing taun 2003.

Diskografi[besut | besut sumber]

Album basa Koréa[besut | besut sumber]

  1. ID; Peace B (2000)
  2. Don't Start Now - Jumping Into The World- (2001)
  3. No. 1 (2002)
  4. Miracle (2002)
  5. Atlantis Princess (2003)
  6. Shine We Are (2003)
  7. My Name (2004)
  8. Girls On Top (2005)
  9. Hurricane Venus (2010)

Album basa Inggris[besut | besut sumber]

Album basa Jepang[besut | besut sumber]

  1. Listen To My Heart (2002)
  2. Valenti (2003)
  3. Love & Honesty (2004)
  4. Outgrow (2006)
  5. Made in Twenty (20) (2007)
  6. The Face (2008)

Album kompilasi basa Jepang[besut | besut sumber]

Album remix basa Jepang[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]