Guri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Guri inggih menika kutha wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha Guri menika mapan wonten ing sisih wetan Seoul, ing jantung wilayah metropolitan Seoul.

Wiyaripun kutha Guri menika 33.3 km² lan kanthi populasi ingkang kathahipun 211.720 jiwa nalika wonten ing taun 2005.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Korea Selatan-geo-stub