K-pop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

K-pop, utawa Korean Pop ("Musik Pop Koréa"), ya iku jinising musik populèr sing asalé saka Koréa Kidul. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo Korean Wave utawa Demam Koréa ing ngamanca.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]