Ruji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ruji kang ana ing pèleg

Ruji ya iku wesi awujud gilig cilik-cilik kang biyasané dipasang ngubengi poros utawa as rodha pit, sepédha montor utawa montor. Kagunan ruji iki kanggo nguwataké pèleg rodha supaya ora mlengkung nahan bobot. ruji kui masange siji-siji (RuJi=di wiRu siji-siji)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ruji&oldid=968604"