Pandhansari, Warungasem, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandhansari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanWarungasem
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pandhansari, (cara Indonésia: Pandansari) iku désa ing Kacamatan Warungasem, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]