Menyang kontèn

Menguneng, Warungasem, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menguneng
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanWarungasem
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Menguneng iku salah siji désa ing kacamatam Warungasem, Batang, Jawa Tengah, Indonésia.

Menguneng iku désa ing Kabupatèn Batang sing diliwati dalan raya Batang–Pekalongan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]