Menyang kontèn

Pancareja, Gemuh, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pancareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
KacamatanGemuh
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pancareja (cara Indonésia: Poncorejo), iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kacamatan Gemuh, Kabupatèn Kendhal, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Gemuh