Pagedangan, Ambal, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pagedhangan
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kebumèn
Kacamatan Ambal
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Pagedhangan (Pagedangan), iku désa ing Kacamatan Ambal, Kabupatèn Kebumèn (Kebumen), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]