Kaibon, Ambal, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaibon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanAmbal
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kaibon iku désa ing Kacamatan Ambal, Kabupatèn Kebumèn (Kebumen), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]