Menyang kontèn

Maduresa, Kuwarasan, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Maduresa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanKuwarasan
Pamaréntahan
 • Lurah désaM. Yatin, Sekdes:Mundirin
Pepadhet-

Maduresa (cara Indonésia: Madureso), iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kacamatan Kuwarasan, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Kuwarasan