Menyang kontèn

Kedhungweru, Ayah, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungwaru
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanAyah
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungwaru (cara Indonésia: Kedungwaru), iku désa ing Kacamatan Ayah, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Ayah