Kedhungwaru, Karangsambung, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kedhungwaru
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kebumèn
Kacamatan Karangsambung
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kedhungwaru (cara Indonésia: Kedungwaru) iku désa ing Kacamatan Karangsambung, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Karangsambung