Glonggong, Gondhang, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Glonggong
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanGondhang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Glonggong iku désa ing Kacamatan Gondhang, Kabupatèn Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]